Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

Per motius tècnics vinculats a la propera posada en funcionament de la nova Plataforma de Serveis de Contractació Pública està programat un segon tall de servei de la Plataforma, que comportarà que no estigui disponible del divendres 24 de febrer a les 8h fins al dilluns 27 de febrer a les 8h aproximadament -la durada exacta d'aquest interval previst constarà inscrita en el Registre d'incidències de la pròpia Plataforma.

 

A l'Annex 2 Criteris Adjudicació, últim punt del apartat 1.1.2.1 Disseny general de la solució. S'indica que la solució permeti la millor integració amb la tecnologia Clearpass i Airwave. Ens podríeu explicar l'objectiu de la integració amb Clearpass? doncs aquesta és una tecnologia principalment d'autenticació a la xarxa, i no aplicaria en un entorn d'equipament Core i Agregació. Per altra banda, en el document del plec tècnic no es fa menció alguna aquesta integració.

Òrgan de contractació:
Consorci Sanitari Integral
Codi d'expedient:
CSI2021071
PDF PDF i XML

 

Resposta: Els equips objecte d'aquesta licitació tenen dues funcions principals, per una banda l'agregació d'altres switchos LAN i per altra la connexió de diferents equipaments de Datacenter. En un moment donat, pot ser profitós per al CSI poder configurar aquestes connexions d'equips de datacenter segons la naturalesa del propi equip. És per això, que tot i no ser un requeriment imprescindible, es valorarà que aquests equips siguin capaços d'enviar al servidor RAdius la informació necessària per identificar l'equip connectat, així com adaptar la configuració del port en qüestió segons la resposta del servidor RADIUS (per exemple, un portàtil d'un tècnic per a configuració dels servidors, o una sonda de temperatura per a la gestió del clima del cpd)

Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya