Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

Per motius tècnics vinculats a la propera posada en funcionament de la nova Plataforma de Serveis de Contractació Pública està programat un segon tall de servei de la Plataforma, que comportarà que no estigui disponible del divendres 24 de febrer a les 8h fins al dilluns 27 de febrer a les 8h aproximadament -la durada exacta d'aquest interval previst constarà inscrita en el Registre d'incidències de la pròpia Plataforma.

 

Bona tarda, tenim un dubte respecte als criteris d'adjudicació: En la valoració del disseny general de la solució, en el punt "Gestió i monitorització de la infraestructura" es valora en 4 punts les funcionalitats que aporti la eina de gestió proposada, en el següent punt es valora la integració dels equips en la eina de gestió corporativa que el CSI ja te, per altra banda al plec tècnic es diu que la infraestructura proposada s'ha d'integrar en les eines de gestió existents. Ens poden aclarir aquest punt. Moltes gràcies

Òrgan de contractació:
Consorci Sanitari Integral
Codi d'expedient:
CSI2021071
PDF PDF i XML

 

Resposta: Alguna de les eines de gestió actualment existents a CSI (Airwave) és pròpia d'un fabricant i si ve permet que equips d'altres fabricants s'hi afegeixin, depenent de l'equip i fabricant les possibilitats de gestió poden ser diferents. És per això que els licitadors poden oferir la seva pròpia eina de gestió, eina que essent del mateix fabricant que l'equipament probablement aporti funcionalitats addicionals a la integració bàsica requerida en el Plec tècnic. Son aquestes millores de funcionalitat les que es valoren en el criteri de Gestió i monitorització de la solució. En el criteri d'Integració amb les eines existents de gestió es valoren les possibilitats de gestionar aquestes noves eines de manera centralitzada amb les ja existents, per tal de facilitar la feina a l'equip d'operacions i administració del CSI.

Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya