Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

Per motius tècnics vinculats a la propera posada en funcionament de la nova Plataforma de Serveis de Contractació Pública està programat un segon tall de servei de la Plataforma, que comportarà que no estigui disponible del divendres 24 de febrer a les 8h fins al dilluns 27 de febrer a les 8h aproximadament -la durada exacta d'aquest interval previst constarà inscrita en el Registre d'incidències de la pròpia Plataforma.

 

Buenos días, Según el Anexo 4 - Proposición Económica, se debe adjunta una table excel con los criterios de adjudicación. Podrían, decirnos donde descargarla. Un saludo

Òrgan de contractació:
Departament de Territori
Codi d'expedient:
PTOP-2022-39
PDF PDF i XML

 

Resposta: La informació addicional que se sol·liciti per part de les empreses licitadores sobre els plecs i documentació complementària s'ha de facilitar, almenys, 6 dies abans de la data límit fixada per a la recepció d'ofertes, d'acord amb allò establert per l'article 138.3 de la Llei 9/2017, de 8 de novembre, de contractes del sector públic, per la qual es transposen a l'ordenament jurídic espanyol les Directives del Parlament Europeu i del Consell 2014/23/UE i 2014/24/UE, de 26 de febrer de 2014 sempre que hagi estat sol·licitada com a mínim 12 dies abans d'aquesta mateixa data, tal i com estableix el Plec de clàusules administratives particulars i el document anunci de licitació publicat a la Plataforma de serveis de contractació pública. Per tant, per a l'elaboració de la seva oferta el remetem a la informació ja publicada a la Plataforma de serveis de contractació pública, i als diaris oficials, en el seu cas, així com una lectura atenta i acurada del PCAP, on podrà trobar la resposta.

Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya