Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

Per motius tècnics vinculats a la propera posada en funcionament de la nova Plataforma de Serveis de Contractació Pública està programat un segon tall de servei de la Plataforma, que comportarà que no estigui disponible del divendres 24 de febrer a les 8h fins al dilluns 27 de febrer a les 8h aproximadament -la durada exacta d'aquest interval previst constarà inscrita en el Registre d'incidències de la pròpia Plataforma.

 

En cuanto al nuevo Anexo V publicado, se indica en el apartado e) lo siguiente: Indicació de si els productes ofertats incorporen en el seu embolcall un sistema d'identificació per codi de barres basat en la norma EAN-128 del Comitè Europeu de Normalització, o si incorporen Datamatrix o codi de barres EAN-13 en el que figuri el codi nacional indeleble. Pero en el Anexo IV punto 2, no se hace mención a la norma EAN-128, se valora lo siguiente: 2. Identificació del producte en l'envàs primari: (fins a 4 punts) Es valorarà l'existència de Datamatrix o codi de barres EAN-13 en el que figuri el codi nacional indeleble (fins a 4 punts), essent la distribució d'aquest criteri la següent: - Si conté Datamatrix i codi de barres EAN-13 (4 punts). - Si només conté Datamatrix o només conté codi de barres EAN-13 (2 punts). - Si no conté cap de les dues identificacions (0 punts). Agradeceremos aclaración en cuanto a que se valorará. Gracias.

Òrgan de contractació:
Consorci Corporació Sanitària Parc Taulí de Sabadell
Codi d'expedient:
21SMA02P
PDF PDF i XML

 

Resposta: Buenos días, el Documento Annex V es un documento genérico para todos los procedimientos que licitamos que habla en genérico de EAN-128, EAN-13 o datamatrix, según el caso. Para la valoración del producto de este procedimiento, efectivamente y tal y como se indica en el documento Annex IV de criterios de valoración, tendrán que aportar la documentación del EAN-13.

Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya