Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractaciˇ P˙blica

AvÝs

Per motius tŔcnics vinculats a la propera posada en funcionament de la nova Plataforma de Serveis de Contractaciˇ P˙blica estÓ programat un segon tall de servei de la Plataforma, que comportarÓ que no estigui disponible del divendres 24 de febrer a les 8h fins al dilluns 27 de febrer a les 8h aproximadament -la durada exacta d'aquest interval previst constarÓ inscrita en el Registre d'incidŔncies de la pr˛pia Plataforma.

 

Bona tarda: Al model d'oferta econ˛mica (Annex III. PROPOSTA ECONĎMICA) ˙nicament es demanen preus unitaris, en canvi, la valoraciˇ econ˛mica Ús una comparativa d'imports totals. El nostre dubte es genera en el cÓlcul d'aquest import total, degut a que el resultat de multiplicar els preus unitaris mÓxims per les unitats que es detallen al Plec tŔcnic, aquest import supera el preu de licitaciˇ. ┐╔s correcte el nostre cÓlcul? Ens adonem que podem ofertar tots els preus unitaris per sota dels mÓxims per˛ en canvi, multiplicant per les unitats, resulta un import que supera el tipus de licitaciˇ. En aquest cas, ┐estariem excloses per presentar oferta total per sobre del pressupost mÓxim? ┐Ens podrieu facilitar en format excel les taules d'unitats i preus que composen el pressupost base de licitaciˇ? GrÓcies.

Ďrgan de contractaciˇ:
Depuradores d'Osona, SL
Codi d'expedient:
01-2021
PDF PDF i XML

 

Resposta: Bon dia, Per al cÓlcul del valor estimat del contracte, nomÚs s'han considerat els preus de les destinacions actuals o mÚs probables. Aquest fet no s'havia indicat ni en l'informe de necessitats ni en el PCAP. Per tant, preguem que es consideri la taula annexa ( document excel) on s'han indicat les celĚles clares com a partides a sumar. Per les altres (fosques) cal aportar preus unitaris, per tenir-ne preu en cas de canvi de destinaciˇ, per˛ no incloure'ls en el sumatori. Per tant, cal aportar tots els preus unitaris, per˛ nomÚs incloure en el sumatori final els imports corresponents a les partides de les celĚles no marcades en fosc. A la dreta de la taula figuren els imports estimats per les destinacions actuals o mÚs probables, les quals sumades donen el preu estimat de contracte anual. Salutacions,

Tauler d'avisos

eLicita

AvÝs legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecciˇ de dades  |  © Generalitat de Catalunya