Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

Per motius tècnics vinculats a la propera posada en funcionament de la nova Plataforma de Serveis de Contractació Pública està programat un segon tall de servei de la Plataforma, que comportarà que no estigui disponible del divendres 24 de febrer a les 8h fins al dilluns 27 de febrer a les 8h aproximadament -la durada exacta d'aquest interval previst constarà inscrita en el Registre d'incidències de la pròpia Plataforma.

 

Bon dia, Al PCA Clàusula 3 pàg. 3, s'indica que "en el preu del contractes consideren inclosos els tributs, les taxes i els cànons de qualsevol tipus que els siguin d'aplicació", tot i que a la mateixa clàusula pàg. 17 es diu que "els preus indicats de la gestió de residus no inclouen ni taxes ni canons d'abocament que és facturen a part". Gràcies.

Òrgan de contractació:
Depuradores d'Osona, SL
Codi d'expedient:
01-2021
PDF PDF i XML

 

Resposta: Bon dia, Adjuntem resposta a la vostra pregunta de la mateixa forma que ho hem fet amb la seva primera pregunta. La Clàusula 3 de la pàgina 3 del PCAP és errònia. La clàusula de la pàgina 17 és la correcta i s'hi escriu en negreta: "els preus indicats de la gestió de residus no inclouen ni taxes ni canons d'abocament que és facturen a part". A l'annex III de proposta econòmica es demana el preu unitari per tipus de residu i destí i l'únic impost, cànon o taxa que es demana és l'IVA. Salutacions,

Tauler d'avisos

eLicita

Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya