Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractaciˇ P˙blica

AvÝs

22.06.2021: Us comuniquem que les publicacions anteriors a l'any 2019 ja estan visibles i accessibles des del Portal de la Plataforma de serveis de contractaciˇ p˙blica.

 

49 -En el cas d'una Agrupaciˇ de Licitadors, s'haurÓ d'emplenar el Formulari C amb la quantitat total de la proposta o cada un dels membres ho haurÓ d'omplir amb la seva pr˛pia proposta econ˛mica? Per exemple, si la quantitat total Ús de 25.000 Ą, i la participaciˇ de la meva organitzaciˇ Ús del 50%, la meva organitzaciˇ haurÓ d'omplir el Formulari C amb 12.500 Ą?

Ďrgan de contractaciˇ:
AgŔncia de Qualitat i Avaluaciˇ SanitÓries de Catalunya
Codi d'expedient:
30.2013/0182-30.2014/0094

 

Resposta: Com s'explica en la resposta a la pregunta 9, haurÓ d'haver-hi una i una sola proposta econ˛mica per a cadascuna de les ofertes. En el cas d'una Agrupaciˇ de Licitadors, el representant elegit per l'Agrupaciˇ a la Secciˇ 4 del Formulari A-3 (disponible al document DECIPHER_InvitationToTender_Annex2Phase0Forms) ha d'omplir i signar el Formulari C (proposta econ˛mica) en nom de l'Agrupaciˇ, establint en el mateix la quantitat total ofertada per l'Agrupaciˇ (els membres de l'Agrupaciˇ no han de presentar el Formulari C de manera individual). La nota al peu n˙mero 8 del Formulari C ha estat modificada per evitar confusions.

AvÝs legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecciˇ de dades  |  © Generalitat de Catalunya