Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

INCIDÈNCIA TÈCNICA ESTÀ AFECTANT EL FUNCIONAMENT DE LA PLATAFORMA DE SERVEIS DE CONTRACTACIÓ PÚBLICA I LES EINES DE PRESENTACIÓ ELECTRÒNICA D'OFERTES. ELS TÈCNICS ESTAN TREBALLANT PER TAL QUE ES PUGUI RESOLDRE AL MÉS AVIAT POSSIBLE.

 

42 - En el paràgraf (iv) de les pàgines 41-42 del document DECIPHER_InvitationToTender_en_cat_amendment_20140722, en relació amb la capacitat econòmica o financera del Licitador, s'esmenten diversos mitjans d'acreditació. S'haurà de proporcionar acreditacions per cadascun dels quatre punts esmentat o no cal? A més, en relació amb els comptes anuals: si el document original no és en anglès ni en castellà o català, s'haurà de proporcionar el document amb la seva traducció en anglès?

Òrgan de contractació:
Agència de Qualitat i Avaluació Sanitàries de Catalunya
Codi d'expedient:
30.2013/0182-30.2014/0094

 

Resposta: Pel que fa la capacitat econòmica o financera del Licitador, l'acreditació d'un dels mitjans enumerats a la secció 3.1.1.5 (iv) es considera suficient. Tal com s'especifica a la Secció 3.1.1.2 (vi) l'única llengua oficial del procediment DECIPHER PCP és l'anglès i en cas que les acreditacions que es proporcionin no siguin en anglès ni en català ni en castellà (juntament amb les seves traduccions a l'anglès (FORMULARI 0-1) o amb la delegació per traduir (FORMULARI 0-2)) hauran de venir acompanyades per les seves traduccions a l'anglès (bé a través d'una traducció jurada, bé a través d'una traducció realitzada pel propi licitador, però en tots dos casos acompanyada d'una declaració - semblant al FORMULARI 0-1 - signada pel representant legal del licitador (que s'identifiqui a la resta de formularis i els signi) i on es reconegui que la traducció reflecteix fidelment el document original).

Avís legal  |  Sobre el web  |  © Generalitat de Catalunya