Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

INCIDÈNCIA RESOLTA: LA INCIDÈNCIA TÈCNICA QUE HA AFECTAT EL FUNCIONAMENT DE LA PLATAFORMA DE SERVEIS DE CONTRACTACIÓ PÚBLICA I LES EINES DE PRESENTACIÓ ELECTRÒNICA D'OFERTES JA HA ESTAT RESOLTA.

 

40 - Tenim un membre del consorci especialitzat en models de negoci i comercialització, i ens agradaria saber si el prototip final serà comercialitzat pel consorci del projecte DECIPHER o pels licitadors seleccionats.

Òrgan de contractació:
Agència de Qualitat i Avaluació Sanitàries de Catalunya
Codi d'expedient:
30.2013/0182-30.2014/0094

 

Resposta: Per favor consulteu tota la Secció 4.4 del DECIPHER_InvitationToTender. Tal com s'especifica allí la "La titularitat dels DPI que generi el licitador durant i en el marc del projecte correspondran a aquest licitador. Per tant, l'Entitat Contractant no tindrà cap dret de propietat relacionat amb aquests DPI". D'altra banda, com s'especifica a la secció 3.1.1.6, es demana explícitament als licitadors lliurar amb el Sobre B un "Pla de màrqueting i vendes". El criteri de "Viabilitat comercial" s'utilitzarà per avaluar les ofertes tècniques dels licitadors i també els Interim Outcome Reports (informes provisionals de resultats) a través de totes les fases.

Avís legal  |  Sobre el web  |  © Generalitat de Catalunya