Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

COMUNICAT SOBRE LA PUBLICACIÓ A LA PLATAFORMA DELS CONTRACTES TRAMITATS D'EMERGÈNCIA https://bit.ly/2S0fuWv ACTUALITZACIÓ DEL COMUNICAT SOBRE ELS ACTES D'OBERTURA DE SOBRES VIRTUALS O TELEMÀTICS (29 D'ABRIL DE 2020) https://bit.ly/2VTEmjS

 

35 - Com s'ha de reflectir el cas d'ús de la diabetis 2 en la proposta? És a dir hi ha algun requeriment relacionat a la diabetis 2 que ha de ser abordat en la proposta i que no es presenta en altres malalties cròniques? Per exemple, en la secció 1.5 (Model de Negoci) de la Challenge Brief no es fa menció específica de la diabetis 2.

Òrgan de contractació:
Agència de Qualitat i Avaluació Sanitàries de Catalunya
Codi d'expedient:
30.2013/0182-30.2014/0094

 

Resposta: Com s'esmenta en la secció 1.8 del DECIPHER_ChallengeBrief (CB) " El programa DECIPHER PCP cobrirà totes les funcionalitats descrites (...) només en els casos de pacients afectats per diabetis tipus 2. Això serà només el començament atès que, en una fase posterior del programa DECIPHER PCP, totes les funcionalitats desenvolupades pel Servei DECIPHER han de poder donar una cobertura progressiva a totes les malalties cròniques." i el "disseny també serà modular de manera que s'hi puguin afegir fàcilment noves característiques i funcionalitats." Això vol dir que la diabetis tipus 2 es considera només com la primera malaltia crònica a la qual donar suport, i així enfocar el I + D i la prova de concepte.

Avís legal  |  Sobre el web  |  © Generalitat de Catalunya