Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

22.06.2021: Us comuniquem que les publicacions anteriors a l'any 2019 ja estan visibles i accessibles des del Portal de la Plataforma de serveis de contractació pública.

 

34 - Quin és el paper dels casos d'ús del Challenge Brief, per exemple és necessari proporcionar solucions especificadament relacionades amb els tres casos d'ús (Espanya, Itàlia, Regne Unit)? Necessitem saber alguna cosa més sobre els sistemes de PHR regionals desplegats per les tres autoritats compradores? En cas afirmatiu, com podem obtenir aquesta informació?

Òrgan de contractació:
Agència de Qualitat i Avaluació Sanitàries de Catalunya
Codi d'expedient:
30.2013/0182-30.2014/0094

 

Resposta: Els casos d'ús s'inclouen amb l'objectiu de ser de suport als licitadors durant l'elaboració de la seva proposta i aclarir així els objectius del DECIPHER. Com es descriu en les seccions 1.2 i 1.3 del DECIPHER_Challenge Brief (CB), s'espera que les tecnologies desenvolupades puguin proporcionar la vista "actualitzada de les dades de salut d'una persona mitjançant l'accés als" PHR-S "existents o que s'estiguin desenvolupant en diferents països " i " (...) siguin vàlides per a totes les iniciatives regionals de PHR a nivell de la Unió Europea i" per "les solucions desenvolupades per tercers" que "utilitzin els estàndards d'interoperabilitat reconeguts, més comuns a nivell de la Unió Europea". Tota la informació disponible en relació amb les tres PHR-S de les autoritats compradores es troba al CB i a l'informe " DECIPHER: PHR Platforms and Interfícies State-Of-The-Art-Report". Consulteu també les respostes de les preguntes 17 i 31.

Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya