Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

Per motius tècnics vinculats a la propera posada en funcionament de la nova Plataforma de Serveis de Contractació Pública està programat un segon tall de servei de la Plataforma, que comportarà que no estigui disponible del divendres 24 de febrer a les 8h fins al dilluns 27 de febrer a les 8h aproximadament -la durada exacta d'aquest interval previst constarà inscrita en el Registre d'incidències de la pròpia Plataforma.

 

Buenos días, Por favor, ¿podrian confirmarnos si es necesario, presentar un DEUC por cada lote al que nos presentemos? Muchas gracias!

Òrgan de contractació:
Consorci Sanitari Integral
Codi d'expedient:
CSI2021079
PDF PDF i XML

 

Resposta: Si, si la solvència a presentar es diferente en cada lote. No, si la solvència a presentar es diferente en cada lote, según se indica en la clàusula 16 del Pliego de Clàusulas Admistrativas SETZENA.- CONTINGUT DE LES PROPOSICIONS: DOCUMENTACIÓ Les proposicions constaran de tres únics sobres, sempre i quan s'hagin previst criteris avaluables mitjançant judici de valor. En el cas que únicament s'hagin previst criteris objectius ( econòmics o automàtics) únicament serà necessari la presentació de 2 sobre. - El Sobre A: Documentació Administrativa Aquest sobre contindrà el Document Europeu Únic de Contractació (DEUC) i les declaracions indicades al present plec. Si la licitació està dividida en diferents lots amb diferent solvència, caldrà presentar un DEUC per cadascun dels lots en els que es participi.

Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya