Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

Per motius tècnics vinculats a la propera posada en funcionament de la nova Plataforma de Serveis de Contractació Pública està programat un segon tall de servei de la Plataforma, que comportarà que no estigui disponible del divendres 24 de febrer a les 8h fins al dilluns 27 de febrer a les 8h aproximadament -la durada exacta d'aquest interval previst constarà inscrita en el Registre d'incidències de la pròpia Plataforma.

 

Respecte l'apartat 4.8 Acreditació de la següent solvència: Les obres d'urbanització que hem dut a terme per tal de complir amb el PEM establert han estat per BIMSA. Actualment en els projectes d'urbanització desenvolupats a Barcleona, a els arquitectes ens encarreguen, a part del projecte, l'assistència tècnica a la direcció d'obra. En el nostre cas a part de complir amb el requistit de ser autors de projectes de més de 500.000¤ de PEM, també disposem de certificats de bona execució a l'assitència tècnica a la direcció d'obra per PEMs superiors als 500.000¤. Amb aquest document donarieu per garantida la solvència a la participació en la direcció d'obra requerida?

Òrgan de contractació:
Àrea Metropolitana de Barcelona
Codi d'expedient:
903400/21
PDF PDF i XML

 

Resposta: El Plec ja contempla que la DO i el projecte siguin acreditats separadament, pel que es pot aceptar la questio plantejada.

Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya