Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

INCIDÈNCIA RESOLTA: LA INCIDÈNCIA TÈCNICA QUE HA AFECTAT EL FUNCIONAMENT DE LA PLATAFORMA DE SERVEIS DE CONTRACTACIÓ PÚBLICA I LES EINES DE PRESENTACIÓ ELECTRÒNICA D'OFERTES JA HA ESTAT RESOLTA.

 

53 - De cara a la capacitat tècnica del licitador i l'equip involucrat, hem de proporcionar els seus diplomes universitaris o és bastant proporcionar només els seus CV i els certificats que acrediten la seva fluïdesa en anglès?

Òrgan de contractació:
Agència de Qualitat i Avaluació Sanitàries de Catalunya
Codi d'expedient:
30.2013/0182-30.2014/0094

 

Resposta: Si us plau, consulti les respostes a les preguntes 28, 29 i 45. D'acord amb la Secció 3.1.1.5 (iii) no hi ha cap requisit específic sobre la forma d'acreditar la capacitat tècnica de l'equip involucrat. Els licitadors hauran de proporcionar el que ells consideren suficient per demostrar " sobre les seves qualificacions acadèmiques i professionals, així com sobre la seva experiència anterior, particularment la seva experiència en R+D en aquest àmbit específic, que haurà de ser superior a 3 anys almenys en el cas de tres dels membres de l¿equip.(....) A més, com a mínim 3 dels membres de l¿equip involucrat hauran de comunicar-se en anglès de manera fluida tant a nivell oral com escrit."

Avís legal  |  Sobre el web  |  © Generalitat de Catalunya