Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

INCIDÈNCIA RESOLTA: LA INCIDÈNCIA TÈCNICA QUE HA AFECTAT EL FUNCIONAMENT DE LA PLATAFORMA DE SERVEIS DE CONTRACTACIÓ PÚBLICA I LES EINES DE PRESENTACIÓ ELECTRÒNICA D'OFERTES JA HA ESTAT RESOLTA.

 

33- Veiem que hi ha un formulari que permet presentar el projecte en espanyol o en català i que l'Entitat Contractant el traduiria a l'anglès. Aquest servei té algun cost?

Òrgan de contractació:
Agència de Qualitat i Avaluació Sanitàries de Catalunya
Codi d'expedient:
30.2013/0182-30.2014/0094

 

Resposta: No hi ha cap cost associat a aquest servei. D¿altra banda cal recordar que, tal i com s¿especifica a la secció 3.1.1.2 (vi), l¿única llengua oficial d¿aquesta PCP és l¿anglès i cal tenir present que "l¿avaluació final es durà a terme prenent en consideració només la documentació presentada en anglès (tant si es tracta de la documentació inicialment presentada en anglès com si es tracta d¿una traducció feta pel licitador o per l`Entitat Contractant)". A més, com s'ha especificat a la secció 3.1.1.5 (iii) per demostrar la capacitat tècnica dels licitadors, com a mínim 3 dels membres del seu equip hauran d'estar capacitats per a comunicar-se en anglès de manera fluida tant a nivell oral com escrit. ¿L¿Entitat Contractant es reserva el dret d¿entrevistar aquests 3 membres de l¿equip per verificar el compliment d¿aquest requisit¿.

Avís legal  |  Sobre el web  |  © Generalitat de Catalunya