Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

INCIDÈNCIA GENERALITZADA EN APLICACIONS CORPORATIVES DE LA GENERALITAT ESTÀ AFECTANT LA PLATAFORMA DE SERVEIS DE CONTRACTACIÓ PÚBLICA. ELS TÈCNICS ESTAN TREBALLANT PER TAL QUE PUGUI ESTAR RESOLTA AL MÉS AVIAT POSSIBLE.

 

31 - A la pàgina 112 de DECIPHER_ChallengeBrief (de la versió anglès-catalana del document; pàgina 58 en la versió castellana del document) s'esmenta el document DECIPHER: PHR Platforms and Interfícies State-Of-The-Art-Report. En el mateix document a la pàgina 120 (de la versió anglès-catalana del document; pàgina 62 en la versió castellana del document) s'esmenta l'informe DECIPHER State-Of-The-Art (D5.1). Algun d'aquests documents està disponible? On puc trobar-los?

Òrgan de contractació:
Agència de Qualitat i Avaluació Sanitàries de Catalunya
Codi d'expedient:
30.2013/0182-30.2014/0094

 

Resposta: Ambdues mencions es refereixen a un mateix document disponible a la pàgina web de DECIPHER, i més concretament a la secció Relevant Documents and Information: http://www.decipherpcp.eu/news-and-events/relevant-documents-and-information El document es diu DECIPHER_phr_platforms_and_interfaces_state_of_the_art_report_en i l'enllaç directe al document és el següent: http://decipherpcp.eu/sites/default/files/attachments/decipher

Avís legal  |  Sobre el web  |  © Generalitat de Catalunya