Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

INCIDÈNCIA GENERALITZADA EN APLICACIONS CORPORATIVES DE LA GENERALITAT ESTÀ AFECTANT LA PLATAFORMA DE SERVEIS DE CONTRACTACIÓ PÚBLICA. ELS TÈCNICS ESTAN TREBALLANT PER TAL QUE PUGUI ESTAR RESOLTA AL MÉS AVIAT POSSIBLE.

 

28-A la secció 3.1.1.5 d'DECIPHER_InvitationToTender quan es refereix a la capacitat tècnica dels licitadors, entenem que podem complir amb aquest requisit agregant els currículums del personal assignat a DECIPHER. Què plantilla de CV s'espera que els licitadors utilitzin? CV curts o CV estàndard compatibles amb la plantilla de la UE?

Òrgan de contractació:
Agència de Qualitat i Avaluació Sanitàries de Catalunya
Codi d'expedient:
30.2013/0182-30.2014/0094

 

Resposta: No hi ha cap suggeriment específic pel que fa a la plantilla de CV a utilitzar. Els licitadors hauran d'assegurar d'utilitzar una plantilla que cobreixi i ressalti la informació necessària que figura a la Secció 3.1.1.5 del DECIPHER_InvitationToTender 'una relació de l¿equip involucrat, sobre les seves qualificacions acadèmiques i professionals, així com sobre la seva experiència anterior, particularment la seva experiència en R+D en aquest àmbit específic, que haurà de ser superior a 3 anys almenys en el cas de tres dels membres de l¿equip. (...) A més, com a mínim 3 dels membres de l¿equip involucrat hauran de comunicar-se en anglès de manera fluida tant a nivell oral com escrit.'

Avís legal  |  Sobre el web  |  © Generalitat de Catalunya