Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

INCIDÈNCIA RESOLTA: LA INCIDÈNCIA TÈCNICA QUE HA AFECTAT EL FUNCIONAMENT DE LA PLATAFORMA DE SERVEIS DE CONTRACTACIÓ PÚBLICA I LES EINES DE PRESENTACIÓ ELECTRÒNICA D'OFERTES JA HA ESTAT RESOLTA.

 

17 - Com i on es posaran a disposició els requeriments detallats de les Autoritats Compradores per tenir una solució més adequada durant la Fase 1? En particular, el CB parla de la integració d'almenys tres sistemes diferents de la UE (Itàlia, Espanya i Regne Unit): qui serà l'encarregat de proporcionar els detalls sobre aquests sistemes per tal de permetre la integració?

Òrgan de contractació:
Agència de Qualitat i Avaluació Sanitàries de Catalunya
Codi d'expedient:
30.2013/0182-30.2014/0094

 

Resposta: Si us plau, consulti les seccions 1.8.3.1 i 1.8.3.4 de DECIPHER_ChallengeBrief i la Secció 1.3 del DECIPHER_InvitationToTender. Les implementacions de les Autoritats Compradores (Catalunya, Toscana i Manchester) no es donen a conèixer des d'un principi perquè DECIPHER vol promoure el desenvolupament de tecnologies innovadores que abordin les futures necessitats de les Autoritats Compradores i no els problemes d'interoperabilitat i autenticació de curt termini. Pot ser que s'actualitzi el Challenge Brief a cada fase. Durant el projecte es proporcionarà als licitadors un entorn de prova i una descripció dels requeriments d'interoperabilitat basats en un conjunt de dades comunes provinents de les 3 PA-PHR-S existents i de la seva evolució. Les especificacions d'interoperabilitat es definiran tenint en compte les solucions proposades pels licitadors i les capacitats dels sistemes de PHR disponibles als països contractants.

Avís legal  |  Sobre el web  |  © Generalitat de Catalunya