Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

COMUNICAT SOBRE LA PUBLICACIÓ A LA PLATAFORMA DELS CONTRACTES TRAMITATS D'EMERGÈNCIA https://bit.ly/2S0fuWv ACTUALITZACIÓ DEL COMUNICAT SOBRE ELS ACTES D'OBERTURA DE SOBRES VIRTUALS O TELEMÀTICS (29 D'ABRIL DE 2020) https://bit.ly/2VTEmjS

 

15 - A la versió anglesa del document DECIPHER_InvitationToTender i més específicament a la secció 3.1.1.6 quan es descriu com s'ha de presentar el sobre B, s'esmenta que s'ha d'usar la font Arial que no sigui més petita de 10 punts. D'altra banda en les dues versions del document, la catalana i la castellana, s'entén que la font Arial ha de ser superior als 10 punts. Podríeu si us plau aclarir quins punts de la font Arial estan permesos?

Òrgan de contractació:
Agència de Qualitat i Avaluació Sanitàries de Catalunya
Codi d'expedient:
30.2013/0182-30.2014/0094

 

Resposta: Tal com s'especifica a la Secció 6.3.1 del document DECIPHER_InvitationToTender "La versió anglesa del document de procediment competitiu i de qualsevol altre document del procediment de la PCP DECIPHER prevaldrà sobre qualsevol altra versió dels mateixos." D'acord amb aquesta secció, el Sobre B s'ha de presentar utilitzant la font "Arial" no inferior a 10 punts, és a dir, en tipus de font "Arial" d'almenys 10 punts o més gran. La traducció de la frase esmentada es pot millorar de la següent manera: CAT: El document s'ha de presentar en fulls din-a-4 a una cara, amb font Arial igual o superior a 10 punts, interlineat simple i amb els marges de 2,5 cm. ES: El documento debe presentarse en hojas DIN A4 a una cara, con fuente Arial igual o superior a 10 puntos, interlineado simple y márgenes de 2,5 cm.

Avís legal  |  Sobre el web  |  © Generalitat de Catalunya