Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

INCIDÈNCIA RESOLTA: LA INCIDÈNCIA TÈCNICA QUE HA AFECTAT EL FUNCIONAMENT DE LA PLATAFORMA DE SERVEIS DE CONTRACTACIÓ PÚBLICA I LES EINES DE PRESENTACIÓ ELECTRÒNICA D'OFERTES JA HA ESTAT RESOLTA.

 

7. Quin és l'objectiu de la llista d'entitats disponible des de la pàgina 'Partners finding page' (CAT: 'pàgina de recerca de socis') al portal web de DECIPHER (http://www.decipherpcp.eu/call-tender/companies-interested-participation)? Aquesta llista serà utilitzada per seleccionar les entitats i adjudicar els contractes?

Òrgan de contractació:
Agència de Qualitat i Avaluació Sanitàries de Catalunya
Codi d'expedient:
30.2013/0182-30.2014/0094

 

Resposta: Les parts interessades poden presentar les seves propostes al procediment competitiu DECIPHER pel seu compte o fent part d'una agrupació de licitadors. La pàgina 'Partners finding page' està disponible des del portal web de DECIPHER per donar suport a les entitats que volen licitar amb una agrupació a trobar socis o a ser trobades per socis potencials. El fer part d'aquesta llista no és un prerequisit per participar al procediment de compra pública pre-comercial i no dóna cap avantatge a cap entitat. La selecció dels licitadors i l'adjudicació dels contractes estan obertes a totes les entitats que vulguin presentar les seves propostes d'acord amb les especificacions definides en el document que regula el procediment competitiu (DECIPHER_InvitationToTender).

Avís legal  |  Sobre el web  |  © Generalitat de Catalunya