Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

COMUNICATS SOBRE ELS ACTES D'OBERTURA DE SOBRES VIRTUALS O TELEMÀTICS https://bit.ly/39gujdz I SOBRE EL FUNCIONAMENT TÈCNIC DE LA PLATAFORMA DE SERVEIS DE CONTRACTACIÓ PÚBLICA DAVANT LA SITUACIÓ EXCEPCIONAL D'ESTAT D'ALARMA https://bit.ly/2Qr8JfK

 

2. El document que regula el procediment competitiu diu: `Les entitats inscrites als serveis d'alerta de l'esmentada plataforma es mantindran informades de les decisions i dels esdeveniments rellevants que es produeixin durant el procediment de la PCP DECIPHER'. Però, com es porta a terme la inscripció al servei d'alertes?

Òrgan de contractació:
Agència de Qualitat i Avaluació Sanitàries de Catalunya
Codi d'expedient:
30.2013/0182-30.2014/0094

 

Resposta: Un cop dins de l'anunci del procediment competitiu publicat a la Plataforma web de Contractació Pública de la Generalitat de Catalunya és possible inscriure al servei d'alertes fent clic en el text `Vol que us informem de les novetats?' que es troba a la columna dreta la pantalla i just a sota del text 'Subscripcions' Un cop fet clic l'usuari entrarà els detalls del seu contacte en un formulari específic i finalment farà clic a 'Enviar'.

Avís legal  |  Sobre el web  |  © Generalitat de Catalunya