Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

Per motius tècnics vinculats a la propera posada en funcionament de la nova Plataforma de Serveis de Contractació Pública està programat un segon tall de servei de la Plataforma, que comportarà que no estigui disponible del divendres 24 de febrer a les 8h fins al dilluns 27 de febrer a les 8h aproximadament -la durada exacta d'aquest interval previst constarà inscrita en el Registre d'incidències de la pròpia Plataforma.

 

Bon dia Com altra documentació del punt k dels PPA, ens remet al punt 12 del PPT, i diu que es requisit imprescindible tindre: ISO 9001 de Qualitat ISO 14001 de Medi Ambient ISO 45001 de PRL No tindre les tres certiificacions, comportaria l'exclusió de la licitació? Es podria suplir la manca d'alguna amb altres certificats o documentació similar? Gràcies.

Òrgan de contractació:
Parc Científic i Tecnològic Agroalimentari de Lleida
Codi d'expedient:
EXP.2021/SER-04
PDF PDF i XML

 

Resposta: Es tracta d'un requisit de solvència tècnica i per tant és necessari estar en poder dels tres certificats per poder-se presentar a la licitació. No es pot suplir la manca d'algun dels tres certificats exigits per documentació similar.

Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya