Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

INCIDÈNCIA RESOLTA: la incidència en el sistema d'agregació de la informació amb la Plataforma de contratación del sector público del Estado (PLACSP) ja ha estat resolta. Les publicacions de la PLACSP ja queden recollides en el correu electrònic del servei diari de subscripcions a la Plataforma de serveis de contractació pública (PSCP) i es poden consultar des del cercador de la PSCP.

 

Bon dia, al sobre amb criteris evaluables objectivament, entenem que a l'apartat oferta econòmica només es té que pujar l'annex 3, però a l'apartat altra documentació, tenim que pujar algun document? Al quadre de característiques no especifica res, però al plec de prescripcions tècniques indica que les empreses licitadores hauran d'incloure en les ofertes la descripció completa del material a subministrar. Tenim que pujar la nostra oferta detallada en altra documentació? o només és necessari pujar l'annex 3? Gràcies!

Òrgan de contractació:
Servei Meteorològic de Catalunya
Codi d'expedient:
B21006
PDF PDF i XML

 

Resposta: bona tarda al sobre B heu de consignar l'oferta econòmica i termini de lliurament d'acord amb el model que s'adjunta com annex 3 al plec de clàusules administratives particulars. si el sistema us permet annexar altra documentació podeu aprofitar-ho per indicar la descripció completa del material a subministrar. pel que fa al pressupost desglossat podeu optar per incloure-ho també com altra documentació o en cas que no us sigui possible, fer-ho juntament amb l'annex 3 dins el sobre B

Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya