Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

INCIDÈNCIA TÈCNICA EN EL SISTEMA D'AGREGACIÓ DE LA INFORMACIÓ AMB LA PLATAFORMA DE CONTRATACIÓN DEL SECTOR PÚBLICO DEL ESTADO (PLACSP) està provocant que des del dia 25 de novembre no es recuperin correctament les publicacions de la PLACSP. Aquesta incidència fa que les publicacions de la PLACSP no quedin recollides en el correu electrònic del servei diari de subscripcions a la Plataforma de serveis de contractació pública (PSCP) ni tampoc es poden consultar des del cercador de la PSCP. Els tècnics de la PLACSP estan treballant per tal que es pugui resoldre al més aviat possible.

 

Bon dia, En relació al punt 17.5 del PPTE relatiu a l'aplicació del reial decret 3/2020, aplica als equipaments inclosos en el punt 17.3.1.2 del PPTE? Gràcies

Òrgan de contractació:
Àrea Metropolitana de Barcelona
Codi d'expedient:
901618/2020
PDF PDF i XML

 

Resposta: Si es superen els lindars fitxats al Reial Decret 3/2020 s'aplicaran els criteris de publicitat, igualtat, concurrència i participació de l'AMB fitxats a l'annex 11 del plec de condicions tècniques (condicions que en de regir els procediments de contractació per l'adquisició i subministrament de vehicles)

Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya