Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

INCIDÈNCIA TÈCNICA EN EL SISTEMA D'AGREGACIÓ DE LA INFORMACIÓ AMB LA PLATAFORMA DE CONTRATACIÓN DEL SECTOR PÚBLICO DEL ESTADO (PLACSP) està provocant que des del dia 25 de novembre no es recuperin correctament les publicacions de la PLACSP. Aquesta incidència fa que les publicacions de la PLACSP no quedin recollides en el correu electrònic del servei diari de subscripcions a la Plataforma de serveis de contractació pública (PSCP) ni tampoc es poden consultar des del cercador de la PSCP. Els tècnics de la PLACSP estan treballant per tal que es pugui resoldre al més aviat possible.

 

Al Plec de clàusules administratives particulars, pàgina 38 i següents, es demanen una sèrie de documents a incloure al Sobre A de l'oferta, descrits entre els subapartats a) i f). Al Sobre digital de la Plataforma de contractació no hi ha habilitat cap espai per a incloure el document descrit al subapartat e) "Declaració de l'empresa de comprometre's a adscriure a l'execució del contracte tots els mitjans materials i personals que exigeixen al plec.". Davant d'aquesta discordança, en data 13/01/2021 formulem la següent pregunta: Manca un subapartat en el Sobre digital A de la plataforma de contractació o el document demanat al subapartat e) del Plec de clàusules administratives particulars es pot incloure al subapartat "Compromís d'adscripció de mitjans materials i/o personals" del Sobre digital A?

Òrgan de contractació:
Àrea Metropolitana de Barcelona
Codi d'expedient:
901618/2020
PDF PDF i XML

 

Resposta: Una vegada feta la comprovació els indiquem com incloure el document e) "Declaració de l'empresa de comprometre's a adscriure a l'execució del contracte tots els mitjans materials i personals que exigeixen al plec." al sobre A: Dins de la configuració del sobre A, on demanem que s'inclogui el document c)"Compromís d'adscripció de mitjans materials i/o personals" s'inclourà també el document e) "Declaració de l'empresa de comprometre's a adscriure a l'execució del contracte tots els mitjans materials i personals que exigeixen al plec.".

Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya