Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

INCIDÈNCIA TÈCNICA EN EL SISTEMA D'AGREGACIÓ DE LA INFORMACIÓ AMB LA PLATAFORMA DE CONTRATACIÓN DEL SECTOR PÚBLICO DEL ESTADO (PLACSP) està provocant que des del dia 25 de novembre no es recuperin correctament les publicacions de la PLACSP. Aquesta incidència fa que les publicacions de la PLACSP no quedin recollides en el correu electrònic del servei diari de subscripcions a la Plataforma de serveis de contractació pública (PSCP) ni tampoc es poden consultar des del cercador de la PSCP. Els tècnics de la PLACSP estan treballant per tal que es pugui resoldre al més aviat possible.

 

Si un licitador havia signat i pujat al web de la plataforma de contractació alguns documents de la seva oferta abans de la data de publicació dels nous plecs, en data 13/01/2021 formulem la següent pregunta: S'han de tornar a signar i pujar els documents de l'oferta dels licitadors o s'admet que aquests estiguin datats abans del 23/12/2020?

Òrgan de contractació:
Àrea Metropolitana de Barcelona
Codi d'expedient:
901618/2020
PDF PDF i XML

 

Resposta: Els documents hauran d'estar signats a partir de la data de publicació al perfil de contractant del nou acord d'aprovació de l'expedient aprovat pel Consell Metropolità. La data de publicació va ser el passat 23 de desembre de 2020. Qualsevol document que estigui pujat al web de la plataforma de contractació es pot modificar/esborrar/eliminar abans de signar l'oferta.

Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya