Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

INCIDÈNCIA TÈCNICA EN EL SISTEMA D'AGREGACIÓ DE LA INFORMACIÓ AMB LA PLATAFORMA DE CONTRATACIÓN DEL SECTOR PÚBLICO DEL ESTADO (PLACSP) està provocant que des del dia 25 de novembre no es recuperin correctament les publicacions de la PLACSP. Aquesta incidència fa que les publicacions de la PLACSP no quedin recollides en el correu electrònic del servei diari de subscripcions a la Plataforma de serveis de contractació pública (PSCP) ni tampoc es poden consultar des del cercador de la PSCP. Els tècnics de la PLACSP estan treballant per tal que es pugui resoldre al més aviat possible.

 

En relació a la resposta publicada en el Perfil del Contractant en data 10/12/2020 a les 12:41h sobre els vehicles provisionals, en data 11/12/2020 formulem la següent pregunta: Poden els licitadors incloure entre aquest tipus de vehicles aquells de la seva propietat que estiguin adscrits a qualsevol concessió o contracte de l'ÀMB o a d'altres Administracions públiques en el moment de presentar la proposició i abans de l'inici del servei substituir-los per vehicles similars?

Òrgan de contractació:
Àrea Metropolitana de Barcelona
Codi d'expedient:
901618/2020
PDF PDF i XML

 

Resposta: Els licitadors podran incloure a la seva proposta els vehicles provisionals que respectin les prescripcions recollides a l'apartat 6.6 del Plec de Prescripcions Tècniques i Econòmiques. En tot cas, recordar que tal i com s'especifica en aquest mateix apartat 6.6 del PPTE, els vehicles provisionals que incorpori l'empresa adjudicatària quedaran adscrits al servei, amb dedicació exclusiva al mateix, fins el moment en què s'aportin al servei els vehicles que els substitueixin. Serà possible modificar posteriorment, totalment o parcial, els vehicles proposats com a flota base de vehicles provisionals per altres que respectin les prescripcions recollides a l'apartat 6.6 del PPTE i l'antiguitat dels quals sigui igual o inferior a la del vehicle que substitueixin.

Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya