Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

INCIDÈNCIA TÈCNICA EN EL SISTEMA D'AGREGACIÓ DE LA INFORMACIÓ AMB LA PLATAFORMA DE CONTRATACIÓN DEL SECTOR PÚBLICO DEL ESTADO (PLACSP) està provocant que des del dia 25 de novembre no es recuperin correctament les publicacions de la PLACSP. Aquesta incidència fa que les publicacions de la PLACSP no quedin recollides en el correu electrònic del servei diari de subscripcions a la Plataforma de serveis de contractació pública (PSCP) ni tampoc es poden consultar des del cercador de la PSCP. Els tècnics de la PLACSP estan treballant per tal que es pugui resoldre al més aviat possible.

 

A l'apartat 7.6 del Plec de Prescripcions Tècniques i Econòmiques (Elements emissors d'activació de la prioritat semafòrica) es diu "Addicionalment, l'AMB podrà requerir també des de l'inici del servei i durant tot el Contracte que fins a la meitat del nombre total de vehicles del servei s'equipin amb elements TAG per a l'activació de la prioritat semafòrica." I al darrer apartat es diu "El cost associat a les actuacions i/o subministraments necessaris per implantar i posar en servei els elements TAG d'activació de la prioritat semafòrica i els elements auxiliars relacionats estarà inclòs en el cost unitari d'operació ofert per l'empresa adjudicatària (Cuoi)." Per tal de poder avaluar correctament aquest equipament i incloure el seu cost en el cost unitari d'operació ofert per l'empresa (Cuoi), podrien concretar les característiques tècniques d'aquests elements TAG?

Òrgan de contractació:
Àrea Metropolitana de Barcelona
Codi d'expedient:
901618/2020
PDF PDF i XML

 

Resposta: Els TAG, elements emissors d'activació de la prioritat semafòrica com s'indica a l'apartat 7.6 del Plec de Prescripcions Tècniques i Econòmiques, consisteixen en elements embarcats per a la identificació dels vehicles a llarga distància i automàtica, alliberant el personal de conducció de l'emissió de l'activació. A títol indicatiu, s'especifiquen les característiques tècniques d'un tipus de TAG que està previst incorporar en un dels serveis de transport col¿lectiu urbà de viatgers competència de l'AMB. Són les següents: - Rang de freqüència de 2,4 ¿ 2,5 GHz - Alimentació a 12 vCC / 24 vCC - Abast de 40 ¿ 50 m

Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya