Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

INCIDÈNCIA TÈCNICA EN EL SISTEMA D'AGREGACIÓ DE LA INFORMACIÓ AMB LA PLATAFORMA DE CONTRATACIÓN DEL SECTOR PÚBLICO DEL ESTADO (PLACSP) està provocant que des del dia 25 de novembre no es recuperin correctament les publicacions de la PLACSP. Aquesta incidència fa que les publicacions de la PLACSP no quedin recollides en el correu electrònic del servei diari de subscripcions a la Plataforma de serveis de contractació pública (PSCP) ni tampoc es poden consultar des del cercador de la PSCP. Els tècnics de la PLACSP estan treballant per tal que es pugui resoldre al més aviat possible.

 

A l'apartat 7.2 del Plec de Prescripcions Tècniques i Econòmiques (Sistema de validació i venda) es diu "Cada vehicle midibús o estàndard haurà de disposar d'un pupitre, un mínim de dues validadores i un sistema de descàrrega de dades si s'escau. Els vehicles articulats hauran de disposar d'un pupitre, un mínim de tres validadores i un sistema de descàrrega de dades si s'escau". En el mateix plec, apartat A3.1.2 (SVV) referent als equips aportats per l'AMB, es diu: "Les validadores magnètiques de títols de transport VME211 de la marca ASCOM necessàries per equipar la totalitat dels vehicles en servei amb una o dues validadores magnètiques, en funció dels requeriments del projecte T-Mobilitat a l'inici del servei." I a l'apartat A3.4.1 (Sistema de validació i venda de bitllets (previsió T-Mobilitat) es diu: "També haurà de garantir que l'equip elèctric dels vehicles permeti la instal·lació posterior de: - Un pupitre de venda situat al lloc de conducció. - Com a mínim, dues validadores T-Mobilitat situades prop de la porta davantera d'accés al vehicle. - Provisionalment, les validadores magnètiques que indiqui l'AMB (fins a un màxim de dues) aparellades amb les anteriors, fixades de manera similar i al seu costat. Coexistiran temporalment amb les primeres durant la fase d'implantació i proves del nou sistema de validació sense contacte per a la xarxa de transport públic de Catalunya (projecte TMobilitat)." Tenint en compte que tot l'equipament magnètic serà subministrat per l'AMB, quina es la quantitat correcta de validadores magnètiques a instal·lar a cadascuna de les tipologies d'autobusos?

Òrgan de contractació:
Àrea Metropolitana de Barcelona
Codi d'expedient:
901618/2020
PDF PDF i XML

 

Resposta: Es preveu que, d'acord amb l'evolució del projecte T-Mobilitat, a la data d'inici del servei ens trobem en el període transitori de convivència entre el sistema de validació i venda de la tecnologia magnètica i el sistema de validació i venda de la tecnologia sense contacte (T-Mobilitat). En aquest període de convivència, tal i com es recull al Plec de Prescripcions Tècniques i Econòmiques, està previst que els vehicles del servei estiguin equipats amb dues o tres validadores de títols sense contacte, en funció del tipus de vehicle, i una o dues validadores de tecnologia magnètica aparellades amb les validadores anteriors, en funció dels requeriments del projecte T-Mobilitat a l'inici del servei. Garantint en tot moment el número mínim de validadores per vehicle recollit al PPTE.

Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya