Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

INCIDÈNCIA TÈCNICA EN EL SISTEMA D'AGREGACIÓ DE LA INFORMACIÓ AMB LA PLATAFORMA DE CONTRATACIÓN DEL SECTOR PÚBLICO DEL ESTADO (PLACSP) està provocant que des del dia 25 de novembre no es recuperin correctament les publicacions de la PLACSP. Aquesta incidència fa que les publicacions de la PLACSP no quedin recollides en el correu electrònic del servei diari de subscripcions a la Plataforma de serveis de contractació pública (PSCP) ni tampoc es poden consultar des del cercador de la PSCP. Els tècnics de la PLACSP estan treballant per tal que es pugui resoldre al més aviat possible.

 

A la llista de parades de la línia L17 s'especifica com a terminal a l'Hospitalet la parada amb codi 001890 situada a l'av. Carrilet, però a la llista de parades de l'ÀMB consultable per Internet surt que la parada 001890 està situada a la Rambla Marina. Quina serà la ubicació correcta de la terminal d'aquesta línia?

Òrgan de contractació:
Àrea Metropolitana de Barcelona
Codi d'expedient:
901618/2020
PDF PDF i XML

 

Resposta: La parada 001890 no és una parada de l'itinerari previst per a la línia L17 ni consta la seva ubicació a l'Hospitalet de Llobregat. La parada 001980 situada a l'Avinguda Carrilet, que en el moment de disseny de la línia es va projectar com a parada de regulació de l'itinerari de la L17, ha estat recentment traslladada a la Rambla Marina, per la qual cosa no formarà part de l'itinerari de la línia futura. En qualsevol cas, la terminal prevista de la línia es manté a la ubicació indicada de l'Avinguda Carrilet. Com s'indica a l'apartat 5.4 del Plec de Prescripcions Tècniques i Econòmiques, la posada en servei de la línia L17 consisteix en una modificació prevista del servei base, pel que la seva activació és opcional i sota els condicionants que es detallen en aquest apartat. En cas que la línia L17 es posi en servei, la posició final de la terminal a l'Avinguda Carrilet s'ajustarà a les necessitats que siguin d'aplicació en aquell moment. S'adjunta el llistat d'itineraris i parades que actualitza l'anterior recollit a l'annex A1.2.2.

Documents

 
Itinerari i parades L17
PDF
Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya