Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

INCIDÈNCIA TÈCNICA EN EL SISTEMA D'AGREGACIÓ DE LA INFORMACIÓ AMB LA PLATAFORMA DE CONTRATACIÓN DEL SECTOR PÚBLICO DEL ESTADO (PLACSP) està provocant que des del dia 25 de novembre no es recuperin correctament les publicacions de la PLACSP. Aquesta incidència fa que les publicacions de la PLACSP no quedin recollides en el correu electrònic del servei diari de subscripcions a la Plataforma de serveis de contractació pública (PSCP) ni tampoc es poden consultar des del cercador de la PSCP. Els tècnics de la PLACSP estan treballant per tal que es pugui resoldre al més aviat possible.

 

A la llista de parades de la línia PR4 que hi ha al Plec tècnic, al trajecte que passa per la Terminal BEST s'indica que la parada en aquesta instal·lació no té codi ÀMB i dóna unes coordenades de situació al vial d'accés. En canvi, a la llista de parades de l'ÀMB consultable per Internet surt que existeix una parada a la Terminal BEST amb el codi 110585 i situada al costat de l'edifici de la Terminal. És correcte considerar que es traslladarà la parada a la ubicació indicada al Plec tècnic?

Òrgan de contractació:
Àrea Metropolitana de Barcelona
Codi d'expedient:
901618/2020
PDF PDF i XML

 

Resposta: Actualment la ubicació de la parada al Moll Prat - Terminal BEST es troba operativa i correspon a la parada 110585. S'adjunta el llistat d'itineraris i parades corresponent que actualitza l'anterior recollit a l'annex A.1.2.2 del Plec de Prescripcions Tècniques i Econòmiques.

Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya