Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

INCIDÈNCIA TÈCNICA EN EL SISTEMA D'AGREGACIÓ DE LA INFORMACIÓ AMB LA PLATAFORMA DE CONTRATACIÓN DEL SECTOR PÚBLICO DEL ESTADO (PLACSP) està provocant que des del dia 25 de novembre no es recuperin correctament les publicacions de la PLACSP. Aquesta incidència fa que les publicacions de la PLACSP no quedin recollides en el correu electrònic del servei diari de subscripcions a la Plataforma de serveis de contractació pública (PSCP) ni tampoc es poden consultar des del cercador de la PSCP. Els tècnics de la PLACSP estan treballant per tal que es pugui resoldre al més aviat possible.

 

D'acord amb l'Annex A3.1.2 de sistemes embarcats del Plec Tècnic s'especifica que entre els equipaments SVV disponibles s'inclouen: "Les validadores magnètiques de títols de transport VME211 de la marca ASCOM necessàries per equipar la totalitat dels vehicles en servei amb una o dues validadores magnètiques, en funció dels requeriments del projecte T-Mobilitat a l'inici del servei". Sol·licitem aclariment respecte si això indica que es disposarà del total de validadores del sistema actual tant per la flota subrogada, com la de vehicles provisionals a aportar per l'adjudicatari. És a dir, si es comptarà des de l'inici amb els equips de validadores magnètiques que equipin els 100 vehicles que es preveuen pel primer període.

Òrgan de contractació:
Àrea Metropolitana de Barcelona
Codi d'expedient:
901618/2020
PDF PDF i XML

 

Resposta: Segons s'estableix a l'apartat A3.1.2 del Plec de Prescripcions Tècniques i Econòmiques, l'AMB facilitarà les validadores magnètiques de títols de transport VME211 de la marca ASCOM necessàries per equipar la totalitat dels vehicles en servei amb una o dues validadores magnètiques, en funció dels requeriments del projecte T-Mobilitat a l'inici del servei. Per tant, l'empresa adjudicatària disposarà, a l'inici del servei, de les validadores magnètiques de títols de transport WME211 de la marca ASCOM necessàries per equipar tant els vehicles de la flota subrogada com els vehicles provisionals.

Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya