Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

INCIDÈNCIA TÈCNICA EN EL SISTEMA D'AGREGACIÓ DE LA INFORMACIÓ AMB LA PLATAFORMA DE CONTRATACIÓN DEL SECTOR PÚBLICO DEL ESTADO (PLACSP) està provocant que des del dia 25 de novembre no es recuperin correctament les publicacions de la PLACSP. Aquesta incidència fa que les publicacions de la PLACSP no quedin recollides en el correu electrònic del servei diari de subscripcions a la Plataforma de serveis de contractació pública (PSCP) ni tampoc es poden consultar des del cercador de la PSCP. Els tècnics de la PLACSP estan treballant per tal que es pugui resoldre al més aviat possible.

 

¿Es correcto entender que la Administración no requiere que se incluya, en la memoria técnica dentro del sobre B, el detalle de los kilómetros muertos y horas muertas del servicio? En caso de que esta información fuese incluida por algún licitador, ¿es correcto entender que no será objeto de valoración?

Òrgan de contractació:
Àrea Metropolitana de Barcelona
Codi d'expedient:
901618/2020
PDF PDF i XML

 

Resposta: Según el apartado 12.1.1 del PCAP, el detalle de km muertos y horas muertas no son contenido mínimo de la memoria a presentar en el sobre B. En el caso de que esta información se incluya, no será objeto de valoración.

Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya