Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

INCIDÈNCIA TÈCNICA EN EL SISTEMA D'AGREGACIÓ DE LA INFORMACIÓ AMB LA PLATAFORMA DE CONTRATACIÓN DEL SECTOR PÚBLICO DEL ESTADO (PLACSP) està provocant que des del dia 25 de novembre no es recuperin correctament les publicacions de la PLACSP. Aquesta incidència fa que les publicacions de la PLACSP no quedin recollides en el correu electrònic del servei diari de subscripcions a la Plataforma de serveis de contractació pública (PSCP) ni tampoc es poden consultar des del cercador de la PSCP. Els tècnics de la PLACSP estan treballant per tal que es pugui resoldre al més aviat possible.

 

Se están realizando trabajos de campo sobre el servicio operado en la actualidad y necesitaríamos confirmar si la oferta del servicio que está en funcionamiento actualmente ha sido modificada por motivo de las restricciones asociadas a la crisis sanitaria o es similar a la de 2019, cuyos datos se aportan en el Pliego en el A1.1. DATOS HISTÓRICOS DEL SERVICIO . En caso de que se haya visto alterada, por favor explicar en qué sentido.

Òrgan de contractació:
Àrea Metropolitana de Barcelona
Codi d'expedient:
901618/2020
PDF PDF i XML

 

Resposta: La oferta del servicio que está en funcionamiento actualmente no ha sido modificada por motivo de las restricciones asociadas a la crisis sanitaria. Igualmente, su programación no ha sido alterada desde el 30/10/2020, fecha de publicación del anuncio de esta licitación.

Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya