Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

INCIDÈNCIA TÈCNICA EN EL SISTEMA D'AGREGACIÓ DE LA INFORMACIÓ AMB LA PLATAFORMA DE CONTRATACIÓN DEL SECTOR PÚBLICO DEL ESTADO (PLACSP) està provocant que des del dia 25 de novembre no es recuperin correctament les publicacions de la PLACSP. Aquesta incidència fa que les publicacions de la PLACSP no quedin recollides en el correu electrònic del servei diari de subscripcions a la Plataforma de serveis de contractació pública (PSCP) ni tampoc es poden consultar des del cercador de la PSCP. Els tècnics de la PLACSP estan treballant per tal que es pugui resoldre al més aviat possible.

 

En relació a l'apartat 5.1.2 Línies del servei base i A.1.2.2 Itineraris i parades on defineixen la longitud i la consecució de parades per sentit per la línia M13 respectivament. Després d'analitzar els recorreguts s'han trobat certs errors, si us plau sol¿licitem confirmar si les longituds per cada sentit són correctes i així mateix el llistat de parades consecutives per aquesta línia en cadascun dels sentits. Quin impacte suposa aquest efecte en el càlcul total de quilòmetres del Plec?

Òrgan de contractació:
Àrea Metropolitana de Barcelona
Codi d'expedient:
901618/2020
PDF PDF i XML

 

Resposta: Ja hem donat resposta (veure resposta punt 4. del dia 4/12/2020) Publiquem el llista dels itineraris i les parades de la M13.

Documents

 
M13_Initneraris i parades
PDF
Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya