Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

INCIDÈNCIA TÈCNICA EN EL SISTEMA D'AGREGACIÓ DE LA INFORMACIÓ AMB LA PLATAFORMA DE CONTRATACIÓN DEL SECTOR PÚBLICO DEL ESTADO (PLACSP) està provocant que des del dia 25 de novembre no es recuperin correctament les publicacions de la PLACSP. Aquesta incidència fa que les publicacions de la PLACSP no quedin recollides en el correu electrònic del servei diari de subscripcions a la Plataforma de serveis de contractació pública (PSCP) ni tampoc es poden consultar des del cercador de la PSCP. Els tècnics de la PLACSP estan treballant per tal que es pugui resoldre al més aviat possible.

 

En el Anexo 1.1.6. del PPTE se facilita la tarifa media de pago entre los años 2013-2019. Se solicita que se proporcione igualmente la tarifa media resultante para el año 2020 actualizada a fecha de octubre inclusive.

Òrgan de contractació:
Àrea Metropolitana de Barcelona
Codi d'expedient:
901618/2020
PDF PDF i XML

 

Resposta: Se facilita información sobre la tarifa media de pago del conjunto de líneas incluidas en el servicio resultante para el período de enero a octubre de 2020. La información facilitada es provisional, a espera del cierre anual definitivo por parte de los servicios técnicos del AMB.

Documents

 
TMPs_oct 20
PDF
Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya