Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

INCIDÈNCIA TÈCNICA EN EL SISTEMA D'AGREGACIÓ DE LA INFORMACIÓ AMB LA PLATAFORMA DE CONTRATACIÓN DEL SECTOR PÚBLICO DEL ESTADO (PLACSP) està provocant que des del dia 25 de novembre no es recuperin correctament les publicacions de la PLACSP. Aquesta incidència fa que les publicacions de la PLACSP no quedin recollides en el correu electrònic del servei diari de subscripcions a la Plataforma de serveis de contractació pública (PSCP) ni tampoc es poden consultar des del cercador de la PSCP. Els tècnics de la PLACSP estan treballant per tal que es pugui resoldre al més aviat possible.

 

En el Anexo 1.1.5. del PPTE se facilita la distribución de viajeros totales por título de transporte entre los años 2013-2019. Se solicita que se proporcione esta información igualmente para el año 2020 actualizada a fecha de octubre inclusive.

Òrgan de contractació:
Àrea Metropolitana de Barcelona
Codi d'expedient:
901618/2020
PDF PDF i XML

 

Resposta: Se facilita información sobre la distribución de viajeros totales por título de transporte del conjunto de líneas incluidas en el servicio acumulada de enero a octubre de 2020. La información facilitada es provisional, a espera del cierre anual definitivo por parte de los servicios técnicos del AMB.

Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya