Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

INCIDÈNCIA TÈCNICA EN EL SISTEMA D'AGREGACIÓ DE LA INFORMACIÓ AMB LA PLATAFORMA DE CONTRATACIÓN DEL SECTOR PÚBLICO DEL ESTADO (PLACSP) està provocant que des del dia 25 de novembre no es recuperin correctament les publicacions de la PLACSP. Aquesta incidència fa que les publicacions de la PLACSP no quedin recollides en el correu electrònic del servei diari de subscripcions a la Plataforma de serveis de contractació pública (PSCP) ni tampoc es poden consultar des del cercador de la PSCP. Els tècnics de la PLACSP estan treballant per tal que es pugui resoldre al més aviat possible.

 

A l'apartat A.1.2.2 del Plec Tècnic, a les pàgines 163 i 164 del PDF, es defineix com a itinerari a la demanda IV de la línia PR3 el sentit "EL PRAT DE LLOBREGAT – ZONA AEROPORTUÀRIA – PLATJA DEL PRAT", i l'itinerari a la demanda V seria el sentit "EL PRAT DE LLOBREGAT – ZONA AEROPORTUÀRIA – ESTACIÓ DE RODALIES". Aquesta nomenclatura IV / V sembla entrar en contradicció amb la definida a l'apartat 5.1.2 del Plec Tècnic (concretament a la pàgina 12). Ens podeu confirmar quina és la nomenclatura correcta pels itineraris a la demanda IV i V? Quina és doncs la longitud (m) i quines són les parades a tenir en compte per a cada cas? Podríeu diferenciar sobre els plànols de la línia PR3 els trams a la demanda I, II, III, IV i V per a major claredat? Tornem a fer consulta, la resposta donada el 25/11, no correspon a aquesta consulta

Òrgan de contractació:
Àrea Metropolitana de Barcelona
Codi d'expedient:
901618/2020
PDF PDF i XML

 

Resposta: Detectat error en la resposta publicada el dia 25/11/2020, tornen a publicar la pregunta amb la resposta correcta: És correcta la nomenclatura i longitud, en metres, especificades a l'apartat 5.1.2 del Plec de Prescripcions Tècniques i Econòmiques per a cadascun dels trajectes indicats. En relació a l'Annex A.1.2.2 del PPTE, els itineraris i llistats de parades corresponents a la línia PR3 itineraris a demanda IV i V es troben intercanviats. La descripció presentada a l'apartat 5.1.2 del PPTE, complementada amb la informació recollida als annexos A1.2, A1.3 i A3.8, en relació amb els diferents itineraris a demanda de la línia PR3 es considera suficient. Concretament, a l'annex A3.8.1 del PPTE es descriuen en detall els itineraris en qüestió.

Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya