Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

INCIDÈNCIA TÈCNICA EN EL SISTEMA D'AGREGACIÓ DE LA INFORMACIÓ AMB LA PLATAFORMA DE CONTRATACIÓN DEL SECTOR PÚBLICO DEL ESTADO (PLACSP) està provocant que des del dia 25 de novembre no es recuperin correctament les publicacions de la PLACSP. Aquesta incidència fa que les publicacions de la PLACSP no quedin recollides en el correu electrònic del servei diari de subscripcions a la Plataforma de serveis de contractació pública (PSCP) ni tampoc es poden consultar des del cercador de la PSCP. Els tècnics de la PLACSP estan treballant per tal que es pugui resoldre al més aviat possible.

 

En l'annex 5 del PPTE sindica literalment "El servei de la línia PR4, a incorporar en el segon període, es troba actualment en licitació. La informació laboral disponible més actualitzada relativa al personal objecte de subrogació d'aquesta línia es pot consultar a la licitació corresponent a l'expedient 901326/19." En aquest sentit, en data d'inici de licitació del servei que ens ocupa (30-10_2020), la PR4 i l'expedient 901326/19 no estaven en licitació, sinó ja en servei des de mitjans de setembre. Atès que això contradiu l'indicat en el PPTE, i tenint en compte que la informació sobre el personal a subrogar inclosa en el PPTE no és complerta, se sol·licta la informació detallada sobre el personal a subrogar adscrit a la línia PR4.

Òrgan de contractació:
Àrea Metropolitana de Barcelona
Codi d'expedient:
901618/2020
PDF PDF i XML

 

Resposta: S'adjunta la informació en relació amb el personal objecte de subrogació adscrit a la línia PR4. La informació ha estat facilitada per l'actual empresa operadora del Servei públic de transport col¿lectiu urbà de viatgers en autobús a l'Àrea Portuària de Barcelona i a la Zona d'Activitats Logístiques (ZAL) en data 20/11/2020, en compliment amb l'obligació recollida a l'article 130 de la LCSP.

Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya