Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

INCIDÈNCIA TÈCNICA EN EL SISTEMA D'AGREGACIÓ DE LA INFORMACIÓ AMB LA PLATAFORMA DE CONTRATACIÓN DEL SECTOR PÚBLICO DEL ESTADO (PLACSP) està provocant que des del dia 25 de novembre no es recuperin correctament les publicacions de la PLACSP. Aquesta incidència fa que les publicacions de la PLACSP no quedin recollides en el correu electrònic del servei diari de subscripcions a la Plataforma de serveis de contractació pública (PSCP) ni tampoc es poden consultar des del cercador de la PSCP. Els tècnics de la PLACSP estan treballant per tal que es pugui resoldre al més aviat possible.

 

En relació als equips descrits en l'Annex A3.8.2.3, seran objecte de compensació a través de Cm? O cal incloure'ls en el Cuo? Gràcies

Òrgan de contractació:
Àrea Metropolitana de Barcelona
Codi d'expedient:
901618/2020
PDF PDF i XML

 

Resposta: Segons s'estableix a l'apartat 7.1.3. del Plec de Prescripcions Tècniques i Econòmiques, tots els costos associats a les actuacions i/o subministraments necessaris per a prestar el servei a demanda seran a càrrec de l'empresa adjudicatària, qui els haurà d'incloure en el cost unitari d'operació ofert (Cuoi).

Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya