Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

Per motius tècnics vinculats a la propera posada en funcionament de la nova Plataforma de Serveis de Contractació Pública està programat un segon tall de servei de la Plataforma, que comportarà que no estigui disponible del divendres 24 de febrer a les 8h fins al dilluns 27 de febrer a les 8h aproximadament -la durada exacta d'aquest interval previst constarà inscrita en el Registre d'incidències de la pròpia Plataforma.

 

A la página 16 del plec tècnic s¿indica: "Dels processos de gestió, l'empresa personalitzadora dels suports participa en el procés de personalització d'altes, duplicats i renovacions de les targetes actuals amb sistema magnètic " vol dir que l'empresa personalitzadora de suports Cless ha també de personalitzar targetes de banda magnètica si cal? Si és així quins són els volums o estan inclosos a la taula? Aquestes targetes amb banda magnètica serien també Cless?

Òrgan de contractació:
Àrea Metropolitana de Barcelona
Codi d'expedient:
901653/21
PDF PDF i XML

 

Resposta: L'empresa personalitzadora de suports no haurà de personalitzar targetes amb banda magnètica sinó que el volum de targetes que actualment són amb banda magnètica hauran de passar a ser sense contacte. La quantitat a personalitzar d'aquestes targetes es troba especificada en l'apartat 8 del plec de condicions tècniques allà on diu "renovacions". Totes les targetes a personalitzar seran contactless

Tauler d'avisos

eLicita

Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya