Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

Per motius tècnics vinculats a la propera posada en funcionament de la nova Plataforma de Serveis de Contractació Pública està programat un segon tall de servei de la Plataforma, que comportarà que no estigui disponible del divendres 24 de febrer a les 8h fins al dilluns 27 de febrer a les 8h aproximadament -la durada exacta d'aquest interval previst constarà inscrita en el Registre d'incidències de la pròpia Plataforma.

 

En la página 11 del Pliego de Clausulas Administrativas, Apartado "R", se indica que la entrega de los pedidos se hará en las unidades de tramitación de la tarjeta sanitaria ubicadas en las diferentes islas. ¿Podrían idicar cantidades aproximadas de tarjetas para poder hacer el cálculo de los portes? Gracias,

Òrgan de contractació:
Àrea Metropolitana de Barcelona
Codi d'expedient:
901653/21
PDF PDF i XML

 

Resposta: Bon dia, els plecs no fan referència a targetes sanitàries doncs l'objecte d'aquesta licitació són les targetes T-Metropolitanes i T-verda. Les quanties d'aquestes targetes es troben especificades en l'apartat 8 del plec de condicions tècniques. Buenos días, los pliegos no hacen referencia a tarjetas sanitarias puesto que el objeto de esta licitación son las tarjetas T-Metropolitanes y T-verda. Las cantidades de estas tarjetas se encuentran especificadas en el apartado 8 del pliego de condiciones técnicas.

Tauler d'avisos

eLicita

Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya