Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

INCIDÈNCIA TÈCNICA EN EL SISTEMA D'AGREGACIÓ DE LA INFORMACIÓ AMB LA PLATAFORMA DE CONTRATACIÓN DEL SECTOR PÚBLICO DEL ESTADO (PLACSP) està provocant que des del dia 25 de novembre no es recuperin correctament les publicacions de la PLACSP. Aquesta incidència fa que les publicacions de la PLACSP no quedin recollides en el correu electrònic del servei diari de subscripcions a la Plataforma de serveis de contractació pública (PSCP) ni tampoc es poden consultar des del cercador de la PSCP. Els tècnics de la PLACSP estan treballant per tal que es pugui resoldre al més aviat possible.

 

Podríem conèixer el nombre aproximat de formularis que formarien part de les "Comunicacions addicionals de preaparació per proves diagnòstiques?.

Òrgan de contractació:
Consorci Corporació Sanitària Parc Taulí de Sabadell
Codi d'expedient:
21SER0100
PDF PDF i XML

 

Resposta: Es demana la capacitat de gestió d'aquest tipus de comunicació. El volum dependrà de les diferents situacions i necessitats que es puguin donar, tot i que en cap cas es pretén enviar preparacions extenses. Depenent de la prestació o servei, podria ser l'afegit d'un text curt, o una shorturl apuntant a una pàgina web. El proveïdor podrà determinar a la seva oferta si existeix algun tipus de limitació per volum o característiques dels missatges.

Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya