Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

Incidència tècnica ha afectat la Plataforma de serveis de contractació pública i eines de licitació electrònica. En aquests moments la incidència ja està resolta.

 

Hem anat al fabricant per demanar preu del paviment, no ens han enviat el preu per poder optar a la licitació indicant que aquesta obra ja esta assignada a una empresa desde fa molt de temps, tractat el tema, estudiat i definit. Em sembla lamentable no poder rebre preu per poder ofertar una obra publica per part del fabricant que s'indica a la memoria. Ens agradaria saber si es pot presentar un equivalent i que confirmeu si realment aquesta obra ja esta asignada, ja que per part del fabricant del paviment aixo es així i entenc que no es gens correcte el que s'ha fet. Gracies.

Òrgan de contractació:
Ajuntament de Sitges
Codi d'expedient:
1379-000007-002917/2021
PDF PDF i XML

 

Resposta: Es comunica que l'Ajuntament de Sitges no ha tingut contacte amb cap empresa al respecte. S'està tramitant la licitació mitjançant procediment obert en el que qualsevol empresa que reuneixi els requisits establerts als plecs podrà presentar una oferta. Pot presentar preus de qualsevol altre fabricant, sempre i quan els productes/articles siguin equivalents.

Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya