Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

Per motius tècnics vinculats a la propera posada en funcionament de la nova Plataforma de Serveis de Contractació Pública està programat un segon tall de servei de la Plataforma, que comportarà que no estigui disponible del divendres 24 de febrer a les 8h fins al dilluns 27 de febrer a les 8h aproximadament -la durada exacta d'aquest interval previst constarà inscrita en el Registre d'incidències de la pròpia Plataforma.

 

Buenos días: Necesitamos nos confirmen lo siguiente: En cuanto al tamaño del monitor que solicitan, entendemos que la mejor puntuación la tendrá el licitador que presente el monitor con el tamaño que más se adecue a las necesidades del servicio y no al mayor tamaño, ¿es correcto? Gracias

Òrgan de contractació:
Consorci Sanitari de l'Alt Penedès i Garraf
Codi d'expedient:
CSAPG 2021/18
PDF PDF i XML

 

Resposta: Pel que fa al conjunt de criteris de valoració que afecten al monitor, a banda del criteri relatiu a la mida del monitor (màxim 3 punts), es valoren també altres criteris (per exemple: qualitat d'imatge màxim 5 punts) que, en el seu conjunt, estan destinats a donar la millor puntuació als monitor que més d'adeqüi a les necessitats del servei. Aquesta adequació no es fa únicament en funció de la mida del monitor. Pel que fa al criteri concret de la mida del monitor, tal com consta en el criteri de valoració subjectiva, s'estableix que es donarà la millor puntuació a la major mida del monitor proposat. El criteri també indica que es valorarà la seva adequació a les necessitats del CSAPG. Per tant, no és un criteri automàtic, sinó de judici de valor, que valorarà la major mida i la seva adequació a les necessitats del CSAPG o del servei. Tenint en compte que la ubicació del monitor serà un cubícul físic de gabinet d'endoscòpia, i no un quiròfan, a partir d'una determinada mida de monitor, més mida de monitor no té per què suposar una major adequació a les necessitats. Per tant, es valorarà en conjunt mida de monitor i adequació a les necessitats.

Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya