Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

Per motius tècnics vinculats a la propera posada en funcionament de la nova Plataforma de Serveis de Contractació Pública està programat un segon tall de servei de la Plataforma, que comportarà que no estigui disponible del divendres 24 de febrer a les 8h fins al dilluns 27 de febrer a les 8h aproximadament -la durada exacta d'aquest interval previst constarà inscrita en el Registre d'incidències de la pròpia Plataforma.

 

Buenos días, una vez revisados los pliegos del concurso CSAPG 2021/18 tenemos varias dudas en los siguientes apartados: Pregunta 1: 3. CARACTERISTICAS MINIMAS DE LOS EQUIPOS A SUMINISTRAR Características mínimas: 5- Video-cistoscopios flexibles. "Calidad de imagen FULL HD y alta resolución." -En este punto, entendemos que lo que están solicitando son video-cistoscopios con calidad de imagen HD y no FULL HD, ya que estos últimos no existen actualmente en el mercado. ¿Es correcto? Pregunta 2: 3. CARACTERISTICAS MINIMAS DE LOS EQUIPOS A SUMINISTRAR Requisitos de los Sistemas de Información "El sistema debe disponer de software específico para el análisis, tratamiento de datos y elaboración de informes, así como de las aplicaciones de cálculos en todos los modos de exploración y las licencias correspondientes." -En este punto, no entendemos a que se refiere cuando indica "aplicaciones de cálculos en todos los modos de exploración y las licencias correspondientes". ¿Podrían aclarar este punto, por favor?

Òrgan de contractació:
Consorci Sanitari de l'Alt Penedès i Garraf
Codi d'expedient:
CSAPG 2021/18
PDF PDF i XML

 

Resposta: En resposta a la pregunta 1: és correcte. Hi ha una errada en la documentació tècnica i allà on es diu que es requereix que els videocistoscopis tinguin qualitat d'imatge FULL HD ha de dir només HD. Es requereix Full HD pel que fa a monitors, capçal de càmera i captadora d'imatges/vídeo. En resposta a la pregunta 2: tot i que es tracta de requeriments genèrics, s'aclareix que el software de gestió proposat pel licitador com a part de la solució, ha de proveir de totes les llicències necessàries per donar resposta als requeriments del plec tècnic. A banda de les llicències que ja estan recollides al PPT com a part dels requeriments en la integració de la imatge mèdica, el proveïdor aportarà totes les llicències que siguin necessàries per treballar amb els equips proposats. En el mateix sentit, el software específic proposat pel licitador ha de proveir totes les eines que siguin necessàries per l'anàlisi i tractament de les dades, així com per l'elaboració dels informes que siguin necessaris per part dels professionals assistencials que el facin servir.

Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya