Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

Per motius tècnics vinculats a la propera posada en funcionament de la nova Plataforma de Serveis de Contractació Pública està programat un segon tall de servei de la Plataforma, que comportarà que no estigui disponible del divendres 24 de febrer a les 8h fins al dilluns 27 de febrer a les 8h aproximadament -la durada exacta d'aquest interval previst constarà inscrita en el Registre d'incidències de la pròpia Plataforma.

 

1. En el apartado 16-A.01 relativo a la documentación del sobre A, se indica que la empresa licitadora debe presentar el Anexo 1, relativo a la "DECLARACIÓ RESPONSABLE AJUSTADA AL FORMULARI NORMALITZAT DEL DOCUMENT EUROPEU ÚNIC DE CONTRACTACIÓ (DEUC)", y en él debe indicar la intención de subcontratar, así como la indicación de a que empresas. La pregunta es la siguiente, ¿Los colaboradores también deben presentar el anexo 1, relativo a la "DECLARACIÓ RESPONSABLE AJUSTADA AL FORMULARI NORMALITZAT DEL DOCUMENT EUROPEU ÚNIC DE CONTRACTACIÓ (DEUC)"?

Òrgan de contractació:
Consorci Català pel Desenvolupament Local
Codi d'expedient:
2021.06
PDF PDF i XML

 

Resposta: Atès que divendres 25 de febrer de 2022 es va ampliar el termini de presentació d'ofertes, el termini de rebuda de preguntes s'amplia fins el 16 de març de 2022. La publicació de les respostes a les preguntes realitzades, es publicaran com a màxim el 22 de març de 2022.

Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya