Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

Per motius tècnics vinculats a la propera posada en funcionament de la nova Plataforma de Serveis de Contractació Pública està programat un segon tall de servei de la Plataforma, que comportarà que no estigui disponible del divendres 24 de febrer a les 8h fins al dilluns 27 de febrer a les 8h aproximadament -la durada exacta d'aquest interval previst constarà inscrita en el Registre d'incidències de la pròpia Plataforma.

 

1. En el grup 3 hi ha feines molt diverses que es corresponen amb perfils professionals molt diferents. Seria interessant que els equips poguessin indicar en quins grups de treball volen participar per tal que sigui més fàcil pels ajuntaments poder sol·licitar/adjudicar les feines a equips especialistes en cada disciplina. No té res a veure un catàleg de patrimoni, amb la viabilitat econòmica o les memòries socials. Heu previst algun sistema per facilitar la tria posterior per part dels ajuntaments d'equips especialistes en cada disciplina i per tant, equips adequats per cada feina concreta? 2. què passa si et demanen una feina que no és la teva especialitat? pots declinar? què passa en aquest cas? si aquest fet penalitza esteu discriminant a les empreses petites i despatxos professionals especialitzats en les diferents disciplines.

Òrgan de contractació:
Consorci Català pel Desenvolupament Local
Codi d'expedient:
2021.06
PDF PDF i XML

 

Resposta: Les preguntes que es vagin realitzant per part de les empreses interessades a participar a través d'aquest mitjà s'aniran recopilant fins el proper 23 de febrer (data límit per rebre preguntes) i serà publicat un document donant resposta a totes les qüestions rebudes el proper 1 de març de 2022.

Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya