Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

Per motius tècnics vinculats a la propera posada en funcionament de la nova Plataforma de Serveis de Contractació Pública està programat un segon tall de servei de la Plataforma, que comportarà que no estigui disponible del divendres 24 de febrer a les 8h fins al dilluns 27 de febrer a les 8h aproximadament -la durada exacta d'aquest interval previst constarà inscrita en el Registre d'incidències de la pròpia Plataforma.

 

1. Si una empresa es vol basar en la solvència econòmica o tècnica d'una altra, com ho ha de fer? 2. L'acreditació de la solvència tècnica de la persona responsable d'executar la prestació s'ha d'incorporar al sobre A (títol acadèmic i currículum detallat) 3. En el sobre A cal posar l'equip de professionals necessaris pel desenvolupament de qualsevol de les prestacions de la unitat de licitació? Cal aportar cartes de compromís? 4. Pel que fa al sobre B, no entenc com funciona la millora de l'equip tècnic. Perquè no puntua que personal mínim exigit tingui un màster, si tampoc això puntua enlloc més? No és un requisit de l'equip mínim que tingui un màster en alguna disciplina, però en canvi considero que sí que és un valor afegit que el tingui. Per tant, hauria de poder puntuar. 5. En el sobre C s'ha d'aportar els títols de l'equip tècnic multidisciplinar? 6. Una empresa es pot presentar al grup 3 i a la vegada ser col·laborador d'una empresa que es presenti al grup 1? 7. Pot una empresa ser col·laboradora de més d'un equip en un mateix lot?

Òrgan de contractació:
Consorci Català pel Desenvolupament Local
Codi d'expedient:
2021.06
PDF PDF i XML

 

Resposta: Les preguntes que es vagin realitzant per part de les empreses interessades a participar a través d'aquest mitjà s'aniran recopilant fins el proper 23 de febrer (data límit per rebre preguntes) i serà publicat un document donant resposta a totes les qüestions rebudes el proper 1 de març de 2022.

Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya