Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

Per motius tècnics vinculats a la propera posada en funcionament de la nova Plataforma de Serveis de Contractació Pública està programat un segon tall de servei de la Plataforma, que comportarà que no estigui disponible del divendres 24 de febrer a les 8h fins al dilluns 27 de febrer a les 8h aproximadament -la durada exacta d'aquest interval previst constarà inscrita en el Registre d'incidències de la pròpia Plataforma.

 

- Si una empresa es presenta a la licitació per un lot del grup 3, però només té professionals de la meitat de les possibles prestacions (per exemple, arquitecte, enginyer, llicenciat en Dret), i no contesta a la invitació d'un contracte basat perquè no té, per exemple, un geògraf en l'empresa, serà penalitzada? El PCAP inclou penalitzacions en el cas d'adjudicacions dels contractes basats, però no especifica que passa si no es contesta a una invitació. - Com determinaran els Ajuntaments el nombre d'hores per determinar el preu de cada contracte?

Òrgan de contractació:
Consorci Català pel Desenvolupament Local
Codi d'expedient:
2021.06
PDF PDF i XML

 

Resposta: Les preguntes que es vagin realitzant per part de les empreses interessades a participar a través d'aquest mitjà s'aniran recopilant fins el proper 23 de febrer (data límit per rebre preguntes) i serà publicat un document donant resposta a totes les qüestions rebudes el proper 1 de març de 2022.

Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya